Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne reçeli almak

Rüyada vişne reçeli almak

Rüyada vişne reçeli almak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, toparlanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada vişne reçeli almak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada vişne reçeli almak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak kalabalıktan uzak olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine inanılır.

Rüyada vişne reçeli yemek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada vişne reçeli yapmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli pişirmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, dedikodu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında vişne görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments