Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol beklemek

Rüyada yol beklemek

Rüyada yol beklemek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yol beklemek gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada birinin yolunu beklemek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, içine fesat düşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yol kenarında beklemek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada yol beklemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker yolu beklemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada görücü beklemek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini beklemek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada anneyi beklemek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments