Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol kenarında beklemek

Rüyada yol kenarında beklemek

Rüyada yol kenarında beklemek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, rahat edileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yol kenarında beklemek gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada yol kenarında beklemek çok daha büyük işlere gireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker yolu beklemek sorunlarının tamamen biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Rüyada yol beklemek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada birinin yolunu beklemek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yol kenarında mezar görmek hasadının tarlasında kalacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol kenarında yeşillik görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada yol kenarında ev görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yol kenarında oturmak her attığı adımı paraya çevireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments