Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini beklemek

Rüyada ölmüş birini beklemek

Rüyada ölmüş birini beklemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yarar getireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini beklemek gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada cuma namazını beklemek kısmetlerin çoğalacağına, kişinin her işi severek yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazı beklemek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabada beklemek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, dualarının karşılığını göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada sınav sonucunu beklemek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat beklemek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm saatini beklemek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, söylediklerinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde beklemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kendisi ile gururlanacağına, strese gireceğine, gergin olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments