Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol azığı görmek

Rüyada yol azığı görmek

Rüyada yol azığı görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol azığı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada yol azığı görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada azık almak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kederlerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada azık hazırlamak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayallerin yarıda kalacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada azık görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlık yollardan geçmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada çıkış yolu bulamamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yol döşemek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments