Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıkış yolu bulamamak

Rüyada çıkış yolu bulamamak

Rüyada çıkış yolu bulamamak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada çıkış yolu bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çıkış yolu bulamamak iyi bir kariyer edineceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine inanılır.

Rüyada çıkışı bulamamak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çıkış bulamamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çıkış yolu aramak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada çıkış yolu bulmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, can sıkıntısının geçeceğine işarettir.

Rüyada inişli çıkışlı yol görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami çıkışı ayakkabı kaybetmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çıkış aramak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments