Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azık hazırlamak

Rüyada azık hazırlamak

Rüyada azık hazırlamak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada azık hazırlamak gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada azık hazırlamak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada yol azığı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azık görmek aile içinde saadetinin artacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Rüyada azık almak iyi şartlarda yaşayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak kasasının ağırlaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölen birine yemek hazırlamak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ölüme hazırlamak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments