Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azık görmek

Rüyada azık görmek

Rüyada azık görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yanlış anlaşılacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, ününün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azık gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Rüyada azık görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada azık almak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yol azığı görmek gözden düşeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Rüyada azık hazırlamak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments