Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azık almak

Rüyada azık almak

Rüyada azık almak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, daima secde ve şükür edeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada azık almak gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada azık almak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Rüyada azık hazırlamak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada azık görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada yol azığı görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments