Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuşu çıkmak

Rüyada yokuşu çıkmak

Rüyada yokuşu çıkmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada koşarak yokuş çıkmak kazancının azalmayacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yakında hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada yokuş çıkmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, içine fesat düşeceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuşu çıkmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dar yokuş çıkmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada yokuş inip çıkmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yokuşu çıkmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments