Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yokuşu çıkmak

Rüyada bir yokuşu çıkmak

Rüyada bir yokuşu çıkmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ortaklıkların bozulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada taksiyle yokuş çıkmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Rüyada otomobille yokuş çıkmak maddi açıdan rahat edileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yokuşu çıkmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada motosikletle yokuş çıkmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada araçla yokuş çıkmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar yokuş çıkmak sıkıntısından kurtulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments