Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş çıkmak

Rüyada yokuş çıkmak

Rüyada yokuş çıkmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada yokuşu hızlı çıkmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabayla yokuşa çıkmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada dik yokuşu çıkmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, küs kimselerin barışacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işarettir.

Rüyada kamyonla yokuş çıkmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otomobille yokuş çıkmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuştan çıkmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments