Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuştan indiğini görmek

Rüyada yokuştan indiğini görmek

Rüyada yokuştan indiğini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, rızkın genişlemesine, şeytana uyacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuştan indiğini gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada yokuş indiğini görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yokuştan indiğini görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada helikopter indiğini görmek ele geçecek haram mal ve paraya, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven indiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, makamının sürekli yükseleceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenden indiğini görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada uçağı indirmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments