Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş çıkmak ve inmek

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işsiz kalmaya, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı inmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak yokuş inmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada sarp yokuştan inmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada dik bir yokuştan inmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş çıkıp inmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sözünde duracağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş inmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments