Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş inmek

Rüyada yokuş inmek

Rüyada yokuş inmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, imkân sahibi olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş inmek gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Rüyada yokuş aşağı inmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, başka işler deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada yokuştan arabayla inmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan inmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuş inmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla yokuştan inmek hasta ve üzgün olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada yokuştan inmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments