Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta zeytin görmek

Rüyada ağaçta zeytin görmek

Rüyada ağaçta zeytin görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta zeytin gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan zeytin yemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin yemek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta zeytin görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı kesmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, mutluluk ve saadete yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments