Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı kaymak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments