Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı kaymak

Rüyada yokuş aşağı kaymak

Rüyada yokuş aşağı kaymak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işarettir.

Rüyada yokuş aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada yokuş aşağı kaymak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek rakiplerini alt edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağı inmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments