Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş yiyecek görmek

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Rüyada kızlıgın bozulmasını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş turşu görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş pirinç görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük boz yılan görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, bir anda yükseleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Rüyada boz inek görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş kavun görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada bozulmuş süt içmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments