Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yiyecek görmek

Rüyada kuru yiyecek görmek

Rüyada kuru yiyecek görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru yiyecek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kuru yiyecek görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına inanılır.

Rüyada küflü yiyecek görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada köpeğe yiyecek vermek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada bozuk yiyecek yemek şifa ve ilaç bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk yiyecekler görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk yiyecek görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments