Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek balık görmek

Rüyada yiyecek balık görmek

Rüyada yiyecek balık görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada yiyecek balık gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada yiyecek balık görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada balık yiyeceğini görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek saklamak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Rüyada birine yiyecek vermek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek bulmak makamından olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek atmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bayat yiyecek görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments