Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek hazırlamak

Rüyada yiyecek hazırlamak

Rüyada yiyecek hazırlamak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek hazırlamak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada yiyecek hazırlamak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalettir.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek ambarı görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, her zaman neşeli olacağına yorulur.

Rüyada poşette yiyecek görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek ve içecek görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek atmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek balık görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments