Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yiyecek görmek

Rüyada beyaz yiyecek görmek

Rüyada beyaz yiyecek görmek kudret sahibi olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, hayallerinin söneceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yiyecek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada küflü yiyecek görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol yiyecek görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yanık yiyecek görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yiyecek paylaşmak hikmete kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments