Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek aldığını görmek

Rüyada yiyecek aldığını görmek

Rüyada yiyecek aldığını görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecek aldığını gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada yiyecek aldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, azalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Rüyada köpeğe yiyecek vermek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, ölümcül hastalıklara işaret rivayet etmektedir.

Rüyada kuru yiyecek görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, anne baba dualarının alınacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, gönül kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan yiyecek almak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sorumluluk alacağına, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments