Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan yiyecek almak

Rüyada komşudan yiyecek almak

Rüyada komşudan yiyecek almak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada komşudan yiyecek almak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Rüyada komşudan yiyecek almak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca yiyecek görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada tatlı yiyecekler görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek saklamak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yanık yiyecek görmek imkânsızlıklarının biteceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, gelişim içine girileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments