Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Rüyada yırtılmış kuranı kerim görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin yırtıldığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek çok iyi yerlere geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kuranı yırttığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtılmış kuran görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kuran yırtıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı yırtılmış görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kuran yırttığını görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments