Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabın yırtıldığını görmek

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, tüm keyfinin kaçacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada çorabın yırtıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada çorabın yırtılmasını görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Rüyada çorap yırtıldığını görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorabı yırtılmak kötü günleri arkasında bırakacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına tabir olunur.

Rüyada yırtılmış çorap görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada yırtılmış halı görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pantolonunun yırtılmasını görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının altının yırtıldığını görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments