Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış atlet görmek

Rüyada yırtılmış atlet görmek

Rüyada yırtılmış atlet görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yırtılmış atlet gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yırtılmış atlet görmek çok büyük borçlar alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada don atlet kalmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, umutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık atlet görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Rüyada yün atlet görmek takdir edileceği işler yapacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe atlet görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sorunların tarihe karışacağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mavi atlet görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni atlet görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments