Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabı yırtılmak

Rüyada çorabı yırtılmak

Rüyada çorabı yırtılmak üzüntülerin sevince döneceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çorabı yırtılmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada çorabın yırtıldığını görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada çorabın yırtılmasını görmek çok hayırlı adımların atılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap yırtıldığını görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorabı yırtılmak uykusuz geceler yaşanacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış çorap görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada koltuğun yırtıldığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtılan bir şeyi dikmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış çanta görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments