Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış çanta görmek

Rüyada yırtılmış çanta görmek

Rüyada yırtılmış çanta görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok yoğun çalışacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işlerin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtılmış çanta gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Rüyada çantanın yırtıldığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada yırtılmış çanta görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbisesi yırtılmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yeni şeyler deneneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömleği yırtılmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet eder.

Rüyada yırtılmış atlet görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, onları okula göndereceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments