Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt yırttığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtılmış kağıt görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kağıt paranın yırtıldığını görmek günahtan temizlenmeye, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtılmış kağıt para görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Rüyada kağıt yırtıldığını görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Rüyada duvar kağıdı sökmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, rütbesinin yükseleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada duvar kağıdı görmek insanların güvenini kazanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments