Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın yırtıldığını görmek

Rüyada çantanın yırtıldığını görmek

Rüyada çantanın yırtıldığını görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantanın yırtıldığını gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada yırtılmış çanta görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada çantanın yırtıldığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada yırtılmış elbise görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada tişörtün yırtıldığını görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine yorulur.

Rüyada bir şeyin yırtıldığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlik yırtıldığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yenileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments