Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık tül perde görmek

Rüyada yırtık tül perde görmek

Rüyada yırtık tül perde görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, önemli yerlere geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, borcunun çok olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada yırtık tül perde gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yırtık tül perde görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yırtık tül çorap görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yırtık tül görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada tül perde astığını görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, mal kayıpları da yaşayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül perde satın almak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Rüyada mavi tül perde görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalettir.

Rüyada tül perde görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments