Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül çorap görmek

Rüyada tül çorap görmek

Rüyada tül çorap görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazancın her daim artacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül çorap gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada siyah tül çorap görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık tül çorap görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık tül çorap giymek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül çorap görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada ince tül çorap görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tül çorap görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada tül çorap almak çok zor zamanlar geçirileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments