Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül çorap giymek

Rüyada tül çorap giymek

Rüyada tül çorap giymek sorunların birdenbire daha da artacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül çorap giymek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül çorap giymek az da olsa kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül çorap almak işlerinin düzeleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Rüyada siyah tül çorap görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, malın bereketinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments