Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül çorap görmek

Rüyada beyaz tül çorap görmek

Rüyada beyaz tül çorap görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tül çorap gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Rüyada beyaz tül çorap görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık tül çorap görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ince tül çorap görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek kişinin bundan zarar göreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Rüyada tül çorap almak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül çorap giymek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül çorap görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments