Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tül çorap görmek

Rüyada siyah tül çorap görmek

Rüyada siyah tül çorap görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tül çorap gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada siyah tül çorap görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül çorap görmek büyük özgüven kazanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tül çorap görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, işlerini yoluna sokacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül çorap giymek işlerindeki karın artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazancın katlanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık tül çorap giymek başına uğursuz olayların geleceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments