Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık şapka görmek

Rüyada yırtık şapka görmek

Rüyada yırtık şapka görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık şapka gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada yırtık şapka görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Rüyada dantel şapka görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, güzel bir haber almaya işaret eder.

Rüyada turuncu şapka görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada tüylü şapka görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada asker şapkası giymek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mor şapka görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü şapka görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments