Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel şapka görmek

Rüyada dantel şapka görmek

Rüyada dantel şapka görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ticaret hayatına atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada dantel şapka gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada dantel şapka görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski şapka görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz şapka görmek fakirlerin güleceğine, çok önemli noktalara geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalettir.

Rüyada mor şapka görmek eline geçen paraları tutamayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yeni denemelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada örgü şapka takmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şapkalı kadın görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada şapka aramak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments