Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu şapka görmek

Rüyada turuncu şapka görmek

Rüyada turuncu şapka görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hak yoluna döneceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, ömrünün uzun olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu şapka gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Rüyada turuncu şapka görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kırmızı şapka takmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo şapka görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada şapka satın almak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Rüyada başına şapka takmak istediği gibi alışverişe gideceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada asker şapkası takmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi şapka takmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayatını ailesine adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan şapkası görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments