Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü şapka görmek

Rüyada bir sürü şapka görmek

Rüyada bir sürü şapka görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü şapka gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada bir sürü şapka görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Rüyada eski şapka görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Rüyada mavi bebek şapkası görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada yün şapka görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil şapka görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin başında şapka görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına inanılır.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments