Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kumaş kesmek

Rüyada siyah kumaş kesmek

Rüyada siyah kumaş kesmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, ticarete adım atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada siyah kumaş kesmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumaş kesmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş almak dost çevrenizin genişleyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah kumaş görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments