Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş yediğini görmek

Rüyada kumaş yediğini görmek

Rüyada kumaş yediğini görmek tüm kederinin uçup gideceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş yediğini gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada kumaş yediğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş pantolon görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil kumaş görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada kumaş görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş almak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yırtık kumaş görmek yeni bir hayata başlayacağına, kendi geleceğine, yenileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına delalettir.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments