Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine defter vermek

Rüyada birine defter vermek

Rüyada birine defter vermek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Rüyada birine defter vermek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada siyah kaplı defter görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Rüyada sınıf defteri görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, resmi bir göreve getirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada günlük defteri görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet eder.

Rüyada defter sayfası görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazılmış defter görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi defter görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments