Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz defter görmek

Rüyada temiz defter görmek

Rüyada temiz defter görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, planların tutmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz defter gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Rüyada temiz defter görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş defter görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada günah defteri görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada defter yakmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kareli defter görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, keder yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada nikah defteri görmek kariyerinde atılım yapacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada boş beyaz defter görmek onların kıymetini bileceğine, meşakkate düşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments