Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızları kayarken görmek

Rüyada yıldızları kayarken görmek

Rüyada yıldızları kayarken görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızları kayarken gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek kazancını katbekat arttıracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızları kayarken görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, önünü açacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments