Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu halde yıldız görmek

Rüyada toplu halde yıldız görmek

Rüyada toplu halde yıldız görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplu halde yıldız gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada toplu halde yıldız görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada toplu halde namaz kılanları görmek sağlığının yerinde kalacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Rüyada toplu halde arı görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu halde yumurta görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, dünya malı elde edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada toplu halde yemek yemek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada toplu halde ayakkabı görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada toplu halde oturmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, haksızlığa uğrayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada toplu halde namaz kılmak kişinin her daim iyi anılacağına, işlerin yoluna sokulacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments