Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten seyretmek

Rüyada yüksekten seyretmek

Rüyada yüksekten seyretmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten seyretmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Rüyada yüksek yerden manzara seyretmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek çok büyük bir şok yaşayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten seyretmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret eder.

Rüyada yıldız seyretmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin gönlünü alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik seyretmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edenleri seyretmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızları seyretmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments