Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiyi seyretmek

Rüyada camiyi seyretmek

Rüyada camiyi seyretmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Rüyada camiyi seyretmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Rüyada cami seyretmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada camiyi seyretmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeden manzara seyretmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Rüyada kavga edenleri seyretmek daha bir sevileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden denizi seyretmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinema seyretmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments