Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu kaynatmak

Rüyada suyu kaynatmak

Rüyada suyu kaynatmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada suyu kaynatmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işarettir.

Rüyada suyu kaynatmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ocakta kaynayan su görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada sıcak su kaynatmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çaydanlıkta kaynayan su görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynamış su görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kazanda su kaynatmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments